Nieuws

Wijziging openingsuren

Vanaf 01 maart zijn er nieuwe openingsuren voor de winkel: elke voormiddag open (behalve op zondag) Dinsdagnamiddag, donderdagnamiddag en vrijdagnamiddag open van 16u-18u. Kan u moeilijk langs komen tijdens deze uren, bel ons dan voor een afspraak. Uiteraard voeren we verder installaties uit van maandagmorgen tot vrijdagavond. Zaterdagvoormiddag brengen we gasflessen aan huis.

We wensen iedereen het allerbeste toe voor 2020. Gelukkig nieuwjaar

Erfgoeddag Koekelare

Zondag 28 april nemen wij deel aan Erfgoeddag Hoe Maakt u het?¬† Deelname is gratis. Een uitgestippeld wandelparcours start aan Huis Proot (Noordomstraat 2) en laat je kennismaken met lokale ambachtslui in het centrum, ook de kerktoren met de klokken kan je bezoeken. Van harte welkom bij ons, we nemen u mee terug in de […]

Vergeet je geen premie?

Onder bepaalde voorwaarden kan je premies aanvragen met betrekking tot de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Surf snel naar de website https://www.wonenvlaanderen.be/premies en ontdek of je hiervoor in aanmerking komt. Voor specifieke vragen kan u steeds bij ons terecht.

Geniet van het 6% BTW tarief

Indien uw privéwoning minstens 10 jaar oud is kan u genieten van een 6% BTW-tarief. Laat uw werkzaamheden met betrekking tot elektriciteit, sanitair en verwarming door ons uitvoeren en geniet van dit voordeeltarief.