Winkelverkoop

U kan bij ons terecht voor de aankoop van allerhande groot en klein elektro. Voor groot elektro kan u ook op ons rekenen voor de levering aan huis en de plaatsing.

  • Groot en klein elektro vrijstaand en inbouwtoestellen.
  • Koelkasten, diepvriezers, was-en droogautomaten, afwasmachines, gas- en elektrische fornuizen, kookplaten, dampkappen, microgolfovens, ovens, …
  • Huishoudtoestellen: koffiezet, mixer, frietpotten, waterkokers, scheerapparaten, stofzuigers…
  • Ruim assortiment lampen
  • Thermoskannen
  • Gasflessen (butaan, propaan, cubes, calypso’s, Take 5)
  • Batterijen: van knoopcel tot gewone en oplaadbare batterijen

Acties

Solden 2022

Beste klanten, Er zijn weer mooie solden op allerlei apparaten: koelkasten, diepvriezers, kookplaten, wasmachines, droogkasten, enz. Kom gerust eens langs in de winkel ( vrijblijvend open in de voormiddag of op afspraak in de namiddag) Veel shopplezier!

Winkel openingsuren

Beste klant, hierbij onze nieuwe openingsuren: Maandag: 9u-12unamiddag: op afspraak Dinsdag: 9u-12unamiddag: op afspraak Woensdag: 9u-12unamiddag: op afspraak Donderdag-: 9u-12unamiddag: op afspraak Vrijdag: 9u-12unamiddag: op afspraak Zaterdag: 9u-12unamiddag: gesloten Zondag: Gesloten Kan u moeilijk langs komen tijdens deze uren, bel ons gerust voor een afspraak. Antargaz gasflessen worden de zaterdagvoormiddag aan huis geleverd. Dank u […]

Dag van de klant

Zaterdag 2 oktober 2021 staat u als klant in de kijker en hiervoor ontvangt u bij aankoop een kleine attentie. Wij hopen u alvast te zien. Team Decru Marc bv.

Solden verlengd tot en met 31/08/2021

Beste klanten, De solden op de wasmachines van Bosch en Siemens zijn verlengd tot en met 31/08/2021. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel.

Zomersolden

Beste klanten, Solden op Bosch, Siemens, AEG en Liebherr Er zijn heel wat interessante kortingen op wasmachines, droogkasten, koelkasten, diepvriescombinaties en nog vele andere apparatuur. Kom ze alvast ontdekken in onze winkel, er zijn verschillende folders beschikbaar. We staan u graag met raad en daad bij.

Oudere acties