Liebherr Black Friday Deal

Graag stellen we u onze Black Friday Deal voor: de CNd 5203.

Deze koel/vriescombinatie uit de Pure-serie biedt een complete oplossing voor al de essentiële behoeften. In de EasyFresh-lade houdt u uw groenten en fruit in optimale conditie dankzij de ideale luchtvochtigheidsregeling. Het ruime koelgedeelte wordt overvloedig verlicht door de LED-plafondverlichting, waardoor uw voedingsmiddelen altijd in het beste licht worden gepresenteerd.

Bovendien zorgt het geïntegreerde FreshAir-filter ervoor dat uw interieur altijd fris ruikt, terwijl het NoFrost-vriesgedeelte u van het ongemak van ontdooien verlost. Met volledig vlakke deuren en geïntegreerde handgrepen die over de volledige deurhoogte lopen, straalt deze koel/vriescombinatie een tijdloze elegantie uit. Bovendien is deze toestel geschikt voor naadloze integratie met smarthome-toepassingen dankzij de optionele SmartDeviceBox.

* Adviesverkoopprijzen geldig vanaf 13/11/2023 tot en met 30/11/2023 of tot einde voorraad